Maalauspäivät Natalia Art Studiossa

Taideteos/ taulu päivässä

Tule maalaamaan kuvataiteilija Natalia Kalevan kanssa valoisaan Art Studioon, joka sijaitsee  Corner kauppakeskuksessa Kristiinankaupungissa. Taiteilija ehdottaa maalauspäivälle aiheen ja tekniikkaa (esim. millä väreillä maalataan), mutta sinulla voi olla omia kuvia, valokuvia tai piirustuksia, joita aina olet halunnut maalata. Tuo ne studioon ja teet vapaavalintaisen taideteoksen Natalian avulla. Valitse päivä ja varaa paikkasi kirjoittamalla päivä, nimesi ja sähköpostisi alla olevaan kommenttilaatikkoon. Kiirehdi, koska otetaan vain viisi henkilöä per maalauspäivä. Saat myös teetä, sympatiaa ja hyvinvointia taiteesta. Tervetuloa! 

 

Taulu päivässä - maalataan abstraktia

 Su 22.7.2018 klo 12-16
Tule maalaamaan kuvataiteilija Natalia Kalevan kanssa ABSTRAKTIA akryyliväreillä itselle tai lahjaksi (malli kuvassa).Tuo maalauspohja ja värit. On mahdollista saada maalaustarvikkeet paikalla. Taiteilija demonstroi maalausprosessin ja onnistut maalaamisessa. Saat myös hyvinvoitia taiteesta. Tervetuloa! 
HUOM. Maalauspäivään otetaan vain viisi henkilöä. Varaa paikkasi soittamalla tai sähköpostilla. Hinta: 50e (ei sis. maalaustarvikkeita + 10e)

Taulu päivässä - maalataan asetelma

Su 29..7.2018 klo 12-17

Maalataan Vanhat esineet-asetelmaa öljyväreillä itselle tai lahjaksi (malli kuvassa). Kokeilet ja opit uutta, mahtavaa tekniikkaa! Tuo maalauspohja ja värit. On mahdollista saada maalaustarvikkeet paikalla. Taiteilija demonstroi maalausprosessin ja onnistut maalaamisessa. Saat myös hyvinvoitia taiteesta. HUOM. Maalauspäivään otetaan vain viisi henkilöä. Varaa paikkasi soittamalla tai sähköpostilla. Hinta: 90e (ei sis. maalaustarvikkeita +15e). Tervetuloa!